NOVI DIREKTNI LETOVI IZ ZADRA OVO PROLJEĆE I LJETO

by Putopis

Norveška aviokompanija Norwegian u ljetni red letenja uvodi dvije nove linije koje će letiti iz Osla i Copenhagena za Zadar. Dio je to od ukupno 40 novih linija koje uvodi ova kompanija u svoj ljetni raspored letenja. Putnici će na ovim linijama moći putovati od sredine lipnja. Zrakoplovi Boeing 737-800 letjet će dva puta tjedno na obje linije. Letovi za Oslo planirani su ponedjeljkom i četvrtkom, a za Copenhagen srijedom i nedjeljom. Norwegian će ovo ljeto imati ukupno 332 linije prema 123 destinacije. 

„Naše nove linije odvest će putnike u živopisne Europske gradove i destinacije s kristalno čistim morem i pješčanim plažama. Posao nam je da dovedemo naše putnike na željene destinacije i da im putovanje prođe što ugodnije“ rekao je Magnus Thome Maursund, COO aviokompanije Norwegian. Više detalja o Norwegian letovima možete pročitati ovdje

Novosti stižu i iz Ryanair kompanije. Prema pisanju portala Croatian aviation, nekoliko njihovih sezonskih linija počet će prometovati ranije od planiranog. Tako će linija koja će povezivati Zadar i Barcelonu krenuti od početka travnja, umjesto od lipnja. Ryanair će iz Zadra početi letiti u Munster također od početka travnja, a linija Zadar – Bremen – Zadar krenut će od kraja ožujka. Linija između Košica i Zadra počet će prometovati od lipnja. Ryanair će obnoviti, na samom početku ljeta, linije iz Zadra prema Beču, Briselu, Pragu, Aarhusu, Helsinkiju, Marseilleu, Parizu, Kelnu, Dusseldorfu, Frankfurtu, Hamburgu, Karlsruheu, Memmingenu, Nurembergu, Milanu, Eindhovenu, Gdansku, Krakovu, Poznanu, Rzeszowu, Wroclawu, Goteborgu, Vaxjou, Birminghamu, Londonu i Manchesteru.

Fotografije: Putopis. Sva prava pridržana. Fotografije su ilustrativnog karaktera.

You may also like

Leave a Comment