Predstavljen lanac luksuznih Zepter hotela s vizijom zdravog načina života

by Putopis

Kompanija Zepter International, poznata je međunarodna tvrtka prisutna u više od 60 zemalja na 5 kontinenata. Njihovo poslovanje uključuje i lanac luksuznih hotela Zepter Hotels koji je službeno predstavljen u Zagrebu 12. rujna. Ovu hotelsku grupaciju i njihovu filozofiju promicanja zdravog života predstavila je Kata Pavlović, izvršna direktorica za Zepter Hrvatsku. Naglasila je kako Zepter hoteli nisu samo mjesto za odmor već i prostor za promicanje zdravlja i blagostanja te se time izdvajaju na tržištu luksuznih hotela

Zepter hoteli – spoj zdravog života i prirode

Hoteli spajaju prirodu i wellbeing te nude raznovrsne wellness i spa sadržaje. Svi hoteli imaju četiri zvjezdice. Baziraju se na ekološkim načelima i zdravom životnom stilu pa u svom uređenju uključuju uređaje kao što su pročišćivač zraka i vode. Osim toga ključni elementi brenda su ekskluzivnost, inovativnost i predanost kvaliteti.

Šest hotela diljem regije

Hoteli se nalaze u Beogradu, Vrnjačkoj Banji, Bajinoj Bašti i Perućcu (Srbija) te Banja Luci i Kozarskoj Dubici (Bosna i Hercegovina). Svaki Zepter hotel ima specifične karakteristike koje zadovoljavaju različite potrebe gostiju. Zepter Hotel Beograd, smješten je u samom centru grada, na početku Knez Mihailove ulice. Prvenstveno je namijenjen za poslovne goste, no nudi i sadržaj kao što je moderan zatvoreni bazen, jacuzzi, saune te hotelski vrt. Možete uživati i u kreativnoj kuhinji masterchefa Damira Sertića. 

Zepter Hotel Vrnjačka Banja poznat je po svojim konferencijskim kapacitetima i termomineralnim vodama. Višenamjenska konferencijska dvorana ima kapacitet od 1400 mjesta. Kristalna dvorana Zepter ima 450 sjedećih mjesta i pogodna je za razne svečanosti, gala večere i poslovna događanja. 

Zepter Hotel Drina u Bajinoj Bašti popularan je među sportašima zbog izvrsnih uvjeta za sportske pripreme. Udaljen je samo 500 metara od Sportsko rekreativnog centra „Braća Milutinović“.

Hoteli u Bosanskoj Dubici i Banja Luci privlače goste elegantnim smještajem, wellness sadržajima i gastronomski bogatim restoranima. Wellness & Spa centar u Kozarskoj Dubici proteže se na dvije etaže. Zepter hotel Banja Luka pogodan je i za organizaciju seminara, konferencija i raznih poslovnih druženja. Oba hotela se nalaze u središtu mjesta.

Na predstavljanju smo saznali iz prve ruke iskustvo boravka u Zepter Hotelu. Vlado Šestan, stručnjak za putovanja s dugogodišnjim iskustvom u turističkom sektoru, ispričao nam je svoje dojmove te je naglasio odlične lokacije za obiteljske vikende i mogućnosti organizacije team buildinga i poslovnih evenata.

S vizijom zdravog načina života, Zepter Hotels nastoji stvoriti nezaboravno iskustvo za svakog gosta, integrirajući prirodne resurse i luksuzne usluge. S ovim konceptom segment ponude luksuznih hotela u regiji svakako je obogaćen.

Fotografije: Zepter.

You may also like

Leave a Comment