SAČUVAJTE NAJLJEPŠE TRENUTKE S PUTOVANJA ZAUVIJEK NA KLASIČNIM FOTOGRAFIJAMA, EVO I KAKO

by Putopis

Čarolija putovanja vodi nas u nepoznato u svakom smislu. Od arhitekture, kulture življenja, gastronomije, ljudi pa sve do naših osjećaja koje vežemo za sve te nove spoznaje i prizore koje nam se događaju. Svi strastveni putnici znaju koliko intenzivno proživljavamo sve navedeno. Kada putovanje završi, teško je odjednom isprocesuirati baš sve što nam se dogodilo na putovanju. 

Zato su tu naše kamere. One za nas pamte i najsitnije detalje te nam pomažu da u sebi oživimo ove uspomene u bilo kojem trenutku. Često imamo i na stotine fotografija s naših putovanja u telefonima ili kamerama koje ćemo pregledavati danima nakon putovanja. Što za sebe, što da najdraže od ovih uspomena podijelimo na društvenim mrežama. 

A kako sve ne bi ostalo na pixelima u računalima i telefonima ili objavama na društvenim mrežama i kako bismo bili sigurni da će sve fotografije ostatni sačuvane na sigurnom pomaže nam CEWE. Cewe je europski lider u fotografiji, kompanija koja je izradu fotografija svela na najjednostavnije moguće procese sa sjajnim cijenama i vrhunskom kvalitetom. 

Sada kada imamo zašto, dolazimo i do „kako“ izraditi CEWE klasične fotografije 

Vrlo je jednostavno. Klasične fotografije, na kućnu adresu, možete naručiti s telefona s pomoću web stranice ili mobilne aplikacije. Također narudžba je moguća i putem računala s weba ili s besplatnog desktop fotoprograma koji nudi i opcije uređivanja fotografija. 

Možete birati između dvije vrsta klasičnih fotografija, Premium i Standard. U obje varijante radi se o vrhunskom FUJIFILM fotopapiru na kojem će vaše uspomene biti izrađene. Cijene fotografija kreću se od 0,10 € na više ovisno o odabiru formata. 

Fotografije kao poklon – pokloni i prati reakciju 

Ovo je savjet za sve ljubitelje putovanja, osobi s kojom voliš putovati ili s kojom te vežu lijepe uspomene na neko putovanje, izradi fotografije, pokloni i prati reakciju. Iz mnogih potvrđenih iskustava, garantiramo ti, izazvat ćeš oduševljenje. Probajte!

Osim klasičnih fotografija, CEWE u ponudi ima i mnoge druge foto poklone koje možeš pokloniti dragim ljudima, kao što su CEWE FOTOKNJIGA, foto puzzle, maskice za mobitel, šalice, boce i još mnogo proizvoda čiji motiv mogu postati vaše fotografije. 

Učinite svoje uspomene trajnima, sačuvajte ih i podijelite s dragim ljudima u posebnom formatu. 

PROMO.

Fotografije: Putopis

You may also like

Leave a Comment