Sačuvaj uspomene na ljetna putovanja u CEWE FOTOKNJIZI-sada po sjajnim uvjetima

by Putopis

Ljeto je vrijeme otkrića, avantura i nezaboravnih trenutaka. Bez obzira jeste li se opuštali na pješčanim plažama, istraživali živopisne gradove ili uživali u prirodi, sigurno ste nakupili mnoštvo fotografija koje želite sačuvati. Spremite ih na “sigurno”, sačuvajte ih zauvijek u prekrasnoj CEWE FOTOKNJIZI.

Kako izraditi CEWE FOTOKNJIGU?

Izrada CEWE FOTOKNJIGE je jednostavna, intuitivna i zabavna, a možete ju izraditi na čak tri kanala za narudžbu. Na CEWE web stranici, CEWE desktop fotoprogramu ili mobilnoj aplikaciji. Nakon što odaberete kanal za izradu i narudžbu fotoknjige, možete početi s organiziranjem fotografija. 

Kada ste pripremili i učitali fotografije slijedi zabavni dio – kreiranje vaše fotoknjige.

Sada odabirete vrstu uveza, jedan od 9 formata fotoknjige i čak 7 vrsta papira. Koji god da odaberete, nećete pogriješiti. A nakon što smo odabrali, uvez, format i vrstu papira idemo na kreiranje stranica. 

Možete birati između različitih dizajn predložaka, tema i rasporeda koji će vaše fotografije razvrstati na način koji najbolje odgovara vašoj priči. Također, imate mogućnost dodavanja tekstualnih opisa, clip artova, karti lokacija i ruta putovanja, čak i video zapisa

Ako ste tip koji voli brza i jednostavna rješenja, možete odabrati opciju asistenta koji vam sam složi fotografije u fotoknjigu s tim da posložene fotografije možete dodatno uređivati po svojim željama. Na naslovnicu možete dodati i sjajne efekte koji će dati impozantan profesionalni efekt vašoj fotoknjizi.

Uz CEWE FOTOKNJIGU, svaki list postaje portal u vaše lijepe uspomene, a svaki pogled na nju vraća vas u nezaboravne dane najdražih putovanja. Kako biste sačuvali još više dragih uspomena, do 7.10. unosom koda CEWESTRANICE na kraju narudžbe ostvarujete pogodnost u kojoj dobivate čak 50 stranica fotoknjige po osnovnoj cijeni fotoknjige od 26 stranica. Pogodnost vrijedi za sve formate fotoknjige. 

Ispričajte svoje priče s putovanja na poseban način i sačuvajte uspomene na njih zauvijek!

PROMO

Fotografije: Putopis. Sva prava pridržana.

You may also like

Leave a Comment