REGIONALNO PREDSTAVLJENJE HUAWEI PAMETNIH SATOVA U BEOGRADU

by Putopis

Nakon Barcelone, regionalno predstavljanje Huawei pametnih satova održano je u Beogradu. U Sava centru okupilo se mnoštvo uzvanika, a zvijezda večeri bio je Huawei sat. Roger Tao i Victor Dragnea iz Huawei kompanije predstavili su misiju kompanije te značajke i mogućnosti novih pametnih satova iz GT i Ultimate serije. 

Osim modernog, atraktivnog dizajna, satovi imaju niz funkcija koje vam pomažu da pratite svoje zdravlje i sportske, rekreativne aktivnosti. Zasebno možete pratiti podatke o trčanju, bicikliranju, ronjenju, planinarenju, golfu, skijanju te drugim aktivnostima. Satovi sadrže TruSense sustav koji se povezuje s Huawei Health aplikacijom i bilježi vaše podatke kao što su otkucaji srca i EKG analiza. U aplikaciji možete pronaći i razne dodatne sadržaje poput video vježbi brand ambasadorice Pamele Reif. Satovi su kompatibilni s Android i iOS sustavima. 

Sat uključuje i navigaciju u boji, s kojom je još lakše pratiti kretanje i rutu vašeg treninga, upozorenja o skretanjima s rute te se nudi mogućnost zoomiranja karte. Modeli GT 5 PRO sadrže još i mape golf terena s 3D prikazom. Ovi pametni satovi su vodootporni i pogodni za plivanje i ronjenje. Baterija im traje i do 2 tjedna.

Huawei GT 5 PRO satove odlikuje moderan dizajn, a možete birati između sportskog i klasičnog modela. Na raspolaganju je i mnoštvo različitih dizajna brojčanika koje možete mijenjati.

Pametni Huawei sat koji mjeri tlak

Na predstavljanju smo imali prilike isprobati inovaciju u pametnim satovima, novi D2 model koji mjeri tlak. Remen ovog sata, poput pravog tlakomjera, stisne zapešće ruke i izmjeri tlak. Huawei D2 pametni sat još nije dostupan na našem tržištu.  

Ovisno o modelu cijena satova iz serije GT 5 se kreće  od 259 eura do 299 eura. Modeli GT 5 PRO su malo skuplji i cijena se kreće od 399 do 599 eura, a Ultimate serija je 899 eura.

Naš posjet Beogradu bio je prilika da se dodatno upoznamo sa značajkama ovog pametnog sata. Više o modelu Huawei Watch GT 5 PRO 42“ možete pročitati ovdje

Fotografije: Putopis. Sva prava pridržana.

You may also like

Leave a Comment